Onko sinulla useammat tunnukset Studeoon?

Jos et löydä jo hankittua ja mahdollisesti jo käytössä ollutta oppimateriaalia, se saattaa johtua siitä, että olet luonut useammat tunnukset Studeoon. Oppimateriaali löytyy, kun kirjaudut sisään Studeoon oppimateriaaleihin eri tunnuksellasi. Tieto tunnuksesta saattaa tällöin löytyä sähköpostistasi. Voit myös hakea tunnuksen Studeon Unohdin salasanani -sivulta.

Useimmiten oppimateriaalien "katoaminen" johtuu siitä, että opiskelija tai opettaja on kirjautunut Studeoon MPASS-tunnistautumista käyttäen ja käyttämällä suoraa kirjautumista. Studeo ei tunnista MPASS-käyttäjää ja suorilla tunnuksilla kirjautunutta samaksi henkilöksi. Oppimateriaalit ovat aina käyttäjätunnuskohtaisia.

Onko oppimateriaali piilotettu näkyvistä?

On myös mahdollista, että olet piilottanut oppimateriaalin etusivulta. Saat piilottamasi kurssit näkyviin, kun klikkaat Muokkaa kurssilistaa -painiketta. Valitse sieltä piilotetut kurssit näkyviin valitsemalla kurssin kohdalta Näytä.

Muulla tavoin oppimateriaali ei voi kadota. Ainoastaan Studeon ylläpito pystyy poistamaan materiaaleja kokonaan käytöstä.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?