Med tiden kan ganska många grupper hamna på hemsidan. Det går bra att städa lite då och då, utan att studerande lider av det. Via kugghjulet kan man välja alternativet "Dölj". De dolda grupperna hittar med fliken "Dolda grupper".

De dolda grupperna försvinner inte från de studerandes hemsidor. Det är endast lärarens sida som påverkas. Så länge gruppen inte avaktiverats i rutan om basinformation, kan den användas normalt. Bland annat kan uppgifter besvaras.

En dold kurs kan också göras synlig på nytt. Under fliken "Dolda grupper" väljer man då med kugghjulet "Återställ till synlig".

Löysitkö etsimäsi vastauksen?