Koe on mahdollista kohdistaa osalle ryhmää. Koe kohdistetaan kokeen muokkaussivulla. Kokeen muokkaussivulle pääsee, kun aloitat kokeen luomisen kokeet-valikosta tai menemällä "Kaikki kokeet" -sivulle yläpalkin valikosta ja valitsemalla oikean reunan ratasvalikosta "muokkaa".

Kokeen asetukset-sivun alalaidassa on valintaruutu Kohdista tietyille opiskelijoille. Klikkaa rasti ruutuun ja pääset valitsemaan opiskelijat, joille kokeen kohdistat. Voit luoda opiskelijoista ryhmiä myöhempää kohdistamista varten. Muut opiskelijat eivät pääse kokeeseen, eikä pidetty koe vaikuta heidän arviointiinsa.

Tärkeä tietää kohdistamisesta

  • Jos osa opiskelijoista on tehnyt kokeen ja sen jälkeen kohdistat sen niin, että kyseiset opiskelijat eivät ole kohdistettujen listassa, he eivät enää näe kokeen tuloksia eivätkä vastauksia. Samalla kokeen tulokset poistuvat heidän arvioinnistaan. Vastaukset ja tulokset saa jälleen näkymään, kun koe kohdistetaan näillekin opiskelijoille tai otetaan rasti pois kohdasta Kohdista koe valituille opiskelijoille.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?