Opiskelijan voi poistaa ryhmästä menemällä Yhteenveto-sivulle tai suoraan opiskelijalistaukseen yläpalkin "Opiskelijat" -pikalinkin kautta. Opiskelijan nimen kohdalta, oikean reunan ratasvalikosta löytyy komento "Poista ryhmästä".

Opiskelija voi liittyä ryhmään uudestaan samalla liittymisavaimella kuin aiemmin, ellei pääsyä estetä ryhmän asetuksista. Voit valita ryhmän etusivulta, ryhmän perustiedoista pois napin kohdasta Salli ryhmään liittyminen liittymisavaimella.

Samasta valikosta voi myös vaihtaa salasanan ja katsoa opiskelijan käyttäjätunnuksen.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?