Saat oppilaitoksen hankkiman oppimateriaalin käyttöösi syöttämällä opettajalta saatavan liittymisavaimen Ryhmäni-sivulta löytyvään kenttään "Liity ryhmään". Käyttöönotto tapahtuu samalla tavalla alakoulusta lukioon.

Sinun tulee varmistaa ja vakuuttaa, että olet oikeutettu ottamaan kyseisen oppimateriaalin käyttöön. Eteesi tulee lomake, jossa on tärkeä klikata oikeaa kohtaa:

Mitä jos en saa materiaalia näkyviin?

Jos sisällysluettelo näkyy harmaana liittymisen jälkeen, voi se johtua kolmesta seikasta:

  1. Oppilaitostietosi on väärä. Pääset vaihtamaan oppilaitostiedon profiilistasi vasemman palkin alaosasta. Klikkaa pään kuvaa ja valitse kynätyökalu oikeasta yläkulmasta. Jos vaihdat oppilaitostiedon sen jälkeen, kun olet liittynyt ryhmään, pyydä opettajaa poistamaan sinut ryhmästä ja liity uudestaan ryhmään liittymisavaimella.

  2. Olet klikannut liittymislomakkeessa kohtaa Ostan itse tai Minulla on promokoodi. Pyydä opettajaa poistamaan sinut ryhmästä ja liity uudestaan ryhmään liittymisavaimella.

  3. Oppilaitoksella ei ole käyttöoikeuksia kyseiseen oppimateriaaliin. Opettaja on voinut vahingossa ottaa käyttöön 2016-LOPS:n version oppimateriaaleista tai ei ole vielä ehtinyt tekemään Studeolta tilausta.

Mitä jos käyttöoikeudet ylittyvät?

Kun oppilaitos tilaa Studeolta oppimateriaaleja, avaamme opiskelijoille tilauksessa ilmoitetun määrän käyttöoikeuksia. Jos käyttöoikeudet ylittyvät, olemme yhteydessä materiaalit tilanneeseen tahoon. Sinut ohjataan ostamaan materiaali verkkokaupasta, jos sinulla ei ole siihen oppilaitoksen maksamaa käyttöoikeutta.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?