Jos opiskelija ei pääse ryhmään, vaikka oppilaitos on hankkinut lisenssit kyseiseen oppimateriaaliin, voi se johtua seuraavista seikoista:

  1. Opiskelijalla on väärä oppilaitostieto profiilissaan. Siellä voi olla esim. hänen yläkoulunsa oppilaitoksena. Hän pääsee vaihtamaan sen profiilistaan klikkaamalla pään kuvaa vasemmassa palkissa alhaalla. Sen jälkeen tulee muokata käyttäjätietoja klikkaamalla kynätyökalua oikeassa yläkulmassa. Jos hän on jo liittynyt ryhmään, tulee hänet poistaa ryhmästä ja hänen tulee liittyä sinne uudestaan liittymisavaimella.

  2. Opiskelija on klikannut liittymisavaimen syötettyään esiin tulevassa lomakkeessa kohtaa Ostan itse tai syötän promokoodin. Opiskelija tulee poistaa ryhmästä tai hänen tulee liittyä sinne uudestaan liittymisavaimella.

  3. Opettaja on perustanut ryhmän eri opetussuunitelman oppimateriaalista kuin mihin opiskelijoilla on käyttöoikeus. Ryhmä voi joskus olla LOPS 2016-oppimateriaalista perustettu ja käyttöoikeudet hankittu LOPS 2021-materiaaliin tai toisinpäin. Opettajan tulee piilottaa ryhmä ja perustaa uusi ryhmä. On myös mahdollista, että koulu on vahingossa tilannut väärät oppimateriaalit. Tällöin tulee olla yhteydessä myyntiimme [email protected]

Löysitkö etsimäsi vastauksen?