Opiskelija näkee ilmoituksen tulevasta kokeesta omalla Ryhmäni-sivulla oppimateriaalin kansliehden alla ja ryhmän etusivulla kohdassa Kokeet. Lisäksi tieto kokeesta löytyy Arviointi-osan alta kokeet -välilehdeltä.

Kun opiskelija menee kokeeseen, hän voi vastata vapaasti kaikkiin tehtäviin haluamassaan järjestyksessä. Tehtäviä ei tarvitse lähettää erikseen, vaan opiskelija lähettää lopuksi kokeen, kun kaikki tehtävät ovat valmiit. Studeo tallentaa koetehtäviä n. 30 sekunnin välein automaattisesti palvelimelle luonnoksina.

Tehtäviä voi siis tehdä vuorotellen ja palata mihin tahansa tehtävään uudestaan kokeen aikana. Opiskelija voi jopa poistua kokeesta ja jatkaa sen tekemistä myöhemmin, kunhan hän ei palauta koetta ja kokeen tekoaikaa on jäljellä.

Kun opiskelija palauttaa kokeen, Studeo kysyy vielä, haluaako hän varmasti lähettää kokeen ja lopettaa vastaamisen. Sen jälkeen hän ei enää pääse kokeeseen. Jos jokin tehtävä on jäänyt kesken, se tallentuu luonnoksena ja sitä voi tarvittaessa jatkaa myöhemmin.

Opiskelija voi nähdä vastauksensa vasta, kun opettaja on palauttanut kokeen - jos opettaja on etusivullaan näin sallinut.

Jos jokin koetehtävistä ei toimi, voit poistaa sen kokeesta kokeen aikana tai sen jälkeen.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?