Pääset piilottamaan ryhmiä omalta kotisivultasi klikkaamalla ratasvalikkoa oppimateriaalikortissa. Valitse sieltä "piilota." Ryhmät siirtyvät piilotetut ryhmät-välilehdelle.

Oppimateriaali ei katoa opiskelijan kotisivulta, vaikka opettajana sen piilottaisit. Piilotus vaikuttaa vain siihen, näkyykö ryhmä omalla kotisivullasi.

Voit palauttaa niitä takaisin kotisivullesi klikkaamalla ratasvalikkoa ja valitsemalla "palauta näkyviin".

Löysitkö etsimäsi vastauksen?