Opettajan esikatselutila

Esikatselu -teksti näkyy opettajalla sivun alareunassa, kun hän ei ole luonut oppimateriaalista ryhmää. Sen saa pois luomalla ryhmän. Opettaja saa esikatselutilan pois ottamalla oppimateriaalin käyttöön ryhmälle. Tässä ohjeet käyttöönottoon.

Opiskelijan esikatselutila

Opiskelijalla esikatselu näkyy, kun hän ei ole vielä liittynyt ryhmään liittymisavaimella tai jos hän katselee oppimateriaaleja käyttäjäprofiilisivultaan. Esikatselutilassa voi ainoastaan lukea sisältöjä ja tehtäviä, mutta ei tehdä merkintöjä eikä vastata tehtäviin.

Opiskelija pääsee pois esikatselutilasta syöttämällä opettajalta saadun ryhmän liittymisavaimen kotisivullaan olevaan kenttään "liity ryhmään". Esikatselutila näkyy myös käyttäjäprofiilisivulla, kun opiskelija selaa oppimateriaaleja, joihin hänellä on käyttöoikeus. Käyttöön otettuihin materiaaleihin pääsee sisälle kotisivun kautta.

Jos opiskelija ei ole saanut liittymisavainta, sitä tulee kysyä opettajalta. Lukion kertauskurssien osalta voi olla yhteydessä Studeon asiakaspalveluun ([email protected]), jos liittymisavainta ei ole mahdollista saada opettajalta.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?