Jos olet unohtanut salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, pääset vaihtamaan sen kirjautumissivulla olevasta linkistä Unohdin salasanani. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset vaihtamaan salasanan tai palauttamaan käyttäjätunnuksesi. Kun syötät uuden salasanan kirjautumisikkunaan, varmista, että myös käyttäjätunnus on kirjoitettu oikein. Jos salasanan vaihdonkaan jälkeen et pääse kirjautumaan sisään, löydät vinkkejä tästä artikkelista.

Huomioi, että jos käytät Studeon oppimateriaaleja jonkin toisen järjestelmän, kuten Airon, Edisonin, Deskun, Googlen tai muun vastaavan kautta, tulee myös salasana vaihtaa siihen järjestelmään. Tämä koskee myös MPASS-tunnistautumista.

Älä luo uusia tunnuksia, jos haluat käyttää jo käytössä olevaa oppimateriaalia.

Jos olet käyttänyt Studeon tunnuksia ja kirjaudutkin MPASS-tunnistautumisen kautta – tai toisinpäin – luo alusta sinusta uuden Studeon käyttäjän. Tällöin et pääse uusilla tunnuksillasi käyttämään aiemmin käyttämiäsi oppimateriaaleja.

Voiko opettaja vaihtaa opiskelijan salasanan?

Opettaja voi vaihtaa oppilaan salasanan Opiskelijat-sivulla. Se onnistuu opiskelijan nimen kohdalla oikeassa reunassa olevasta ratasvalikosta.

Jos "Vaihda salasana" -linkkiä ei näy, on opiskelija kirjautunut ulkoista tunnistautumista (yleensä MPASS) käyttäen. Tällöin salasana tulee vaihtaa koulun / kunnan järjestelmien kautta.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?