Voit yksilöllistää ja eriyttää opetusta kohdistamalla tehtäviä opiskelijoiden taitotason ja osaamistarpeiden perusteella yksittäisille opiskeljoille tai rajatuille ryhmille.

Kohdistaminen tapahtuu joko suoraan tehtävän ratasvalikosta valitsemalla "Kohdista" tai Tehtävän asetukset -valinnan kautta.

Tehtävien kohdistaminen suoraan ratasvalikosta

1. Valitse tehtävän ratasvalikosta kohta "Kohdista".

2. Valitse opiskelijat, joille haluat tehtävän kohdistaa ja klikkaa lähetä.

Voit myös luoda opiskelijoista ryhmän, jos haluat kohdistaa tehtäviä myöhemmin samalle opiskelijajoukolle kyseisessä ryhmässä. Kirjoita kenttään ryhmän nimi ja klikkaa "Tallenna opiskelijaryhmä".

Kohdistaminen tehtävän asetuksista

1. Valitse Tehtävän asetukset.

2. Klikkaa ruutua "Kohdista tehtävä".

3. Valitse opiskelijat, joille haluat tehtävän kohdistaa. Klikkaa Tallenna.

Myös tässä näkymässä voit luoda opiskelijoista ryhmän, jos haluat kohdistaa tehtäviä myöhemmin samalle ryhmälle. Kirjoita kenttään ryhmän nimi ja klikkaa "Tallenna opiskelijaryhmä".

Tehtävän kohdistaminen jälkikäteen

Voit kohdistaa tehtävän jälkikäteen tehtävän tarkistusikkunasta. Valitse siis ensin ratasvalikosta Tarkista vastaukset. Sitten valitse tarkistusikkunasta "Kohdista vastanneille".

Näin tehtävä annetaan kohdistettuna niille opiskelijoille, jotka ovat siihen vastanneet. Tehtävästä saadut pisteet vaikuttavat näin kokonaisarviointiin näiden opiskelijoiden osalta.

Löysitkö etsimäsi vastauksen?